innandömets, introverta framtid

idag ska jag skriva om framtidstrafik.
alla är vi väl överens om att framtiden kommer att innehålla flygande bilar. det är liksom en gemensam förväntan på kommande generationer. det är nästan hellre flygande bilar än talande startrekdörrar, alltså. om man tvingas välja! 

men
, det finns stora komplikationer med att låta jordens  befolkning etablera privattrafik i luften. man måste ha nån typ av vägbana som indikerar hur fort, hur långt i sidled samt hur högt och hur lågt man får köra för att inte krocka med varandra och kanske t.o.m radar och flygtornskommunikation.
hur får man upp vägskyltar och körfältsvisare i luften? antigravitation, säger du. BLASFEMI, säger jag! gravitation är den svagaste kraften i universum och hela idén om antigravitation är lika orealistisk som scientologikyrkan.
- "vi måste ha en förklaring till varför saker flyger i den här framtidsfilmen."
- "hmmmmmmmmm.................."
- "man skulle kunna ha en maskin som omVäNDER DIMENSIONENS FYSISKA LAGAR I OMRÅDET RUNT DEN!!!"
- "låter rimligt, snygg tröja förresten!"

james t kirk 
- "jag veeeet"

nej, man måste bygga skithöga torn med vägskyltar och körfältsvisare överallt, ett flygsystem som förmodligen drivs av explotioner som i vanliga motorer, och sånt kostar en jävla massa pengar.
vi måste alltså;
A) få stöd från alla jordens största företag, skapa ENORMA byggorganisationer och förbruka all saharas och planeten mars sand, samt allt atlantens och planeten plutos vatten till cementtillverkning.
B) kolonisera afrika igen.

men allt detta jävla härjiga, onödiga jobb kunde besparas och dessutom miljöanpassas om vi bara tänker NEDÅT, istället för UPPÅT.
vad jag pratar om, är ett privattrafiksystem i UNDERJORDEN!
man gräver stora underjordiska gångar från och till alla bostadsområden eller gator, inom en nation, som har råd att ansluta sig. varje hushåll som har anslutit sig har sin egen kapsel att åka i, som drivs av magnetkraft och styrs av en dator där man programmerar in sin destination. datorn kommunicerar sedan med alla stationer på vägen till destinationen så att ingen kapsel krockar med någon annan samt bestämmer vilka magneter som skall ha plus eller minus pol riktad vid vilka tillfällen.
i den underjordiska tunneln färdas kapseln i vakuum och kan därför komma upp i höga hastigheter på mycket kort tid.
på det här sättet undviker man många trafikolyckor som orsakas av den mänskliga faktorn och slipper koldioxidutsläpp. ju mer det underjordiska nätet utbreds desto mindre biltrafik behövs.

men kommer det inte att krävas enorma mängder energi, pengar och afrikanska kolonier för att bygga ett sådant nätverk, säger du, och ser lite fånig ut.
ZNICKZNACK! säger jag, och himlar med bröstvårtorna.
vad som behövs är:

byggmask
genmanipulerade maskar naturligtvis!
ENORMA maskar, som genom pavlovsk betingning gräver långa gångar från stad till stad och bajsar ut all jord de äter på en och samma gång uppe i friska luften.

byggnationerna går då energisnålt och smidigt. dessutom kan maskarna efter arbetet användas till att erövra planeter eller t.ex. kolonisera afrika.
allt vi civila behöver tänka på är en och annan  varningsskyllt vid byggena:
varning för maskar
                              VARNING, VÄGARBETE

så... det var väl ungefär så jag tänkte.
det är bara att sätta igång.
 

Kommentarer
Postat av: Isabella

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-07-12 @ 20:59:56
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0