.

لبي بالسلامة السلامةعت وانا بحلم بيك وانا كل لبيبالسلامة السلامةروحي ريحاله مش رجعه الا وياه انا قلبي حبيبي لسه على حالهلو عده عمر بحالهانا برضه لسه عيزاك وانا كل مكان في ليلة روحنالهيا حبيبي روحي ريحالهمش رجعه الا وياهانا قلبي حبيبي لسه على حالهلو عده عمر بحاله انا برضه لسه عيزاك بالسلامة السلامة يا حبيب قلبياه يا حبيب قلبيبالسلامة السلامة يا حبيب قلبيه يا حبيب قلبيبالسلامة السلامة يا حبيب قلبياه يا حبيب قلبي لبي بالسلامة السلامةعت وانا بحلم بيكوانا كل لبيبالسلامة السلامةروحي ريحاله مش رجعه الا وياهانا قلبي حبيبي لسه على حالهلو عده عمر بحالهانا برضه لسه عيزاكوانا كل مكان في ليلة روحنالهيا حبيبي روحي ريحالهمش رجعه الا وياهانا قلبي حبيبي لسه على حالهلو عده عمر بحالهانا برضه لسه عيزاكبالسلامة السلامة يا حبيب قلبياه يا حبيب قلبيبالسلامة السلامة يا حبيب قلبياه يا حبيب قلبيبالسلامة السلامة يا حبيب قلبياه يا حبيب قلبي


superfilm

idag ska vi jämföra film.
det är ungefär som när man ser på film i skolan för att läraren inte hunnit planera lektionen och försöker att maskera detta genom att lura fram en gemensam nämnare för filmen och lärarens ämne.
typ, "välkomna till idrott A. nu ska vi se en film om könsdiskriminering."
det är jävligt listigt! för då kan man inte säga emot. om man inte är rasist förstås.
precis så hade jag tänkt att vi ska göra nu. fast tänk dig att istället för en lektion så är det en 5:e dimmension och istället för en lärare är det liksom... robotjesus!
vi ska alltså jämföra "super"filmtitlar och hur de uppfattas.

superstorm
superman vs. the gorilla gang
superfajtern
mr. super bear
crazy guy with super kung fu

man vill ju se de här filmerna så mycket att det liksom.. det KLIAR I ÖGONEN så mycket man vill se dem.
"superfajtern"! den måste ju handla om någon slags boxare med övernaturliga rymdkrafter och typ självlysande machetetänder som han kan gnaga upp hänglås på hemliga knarkfabriker med!
tyvärr är inte originaltiteln lika överväldigande:
image18
matilda.

det kan kännas lite som att översättaren har " tagit i " lite här men vem vill å andra se en film om en känguru som heter matilda jämfört med SUPERFAJTERN!!!
en annan djurfilm på listan som faktiskt ÄR häftig är "mr. super bear" som är en film om björnen kuma som transformeras till mr. super bear när han blir arg. vad gör mr. super bear då? han bekämpar brott med en trumma som han har på magen. det vore väl ändå en lysande idé att utrusta svenska polisväsendet med stora brottsbekämpande trummor på magarna? i sanning en nytänkande film.
sen har vi "superman vs. the gorilla gang" som mer eller mindre presenterar sig själv och "crazy guy with super kung fu" som handlar om ett karategäng som besegrar scarface med sin "superkungfu".
och superstorm. den lär ju handla om.. liksom.. nån slags jävla... SUPERSTORM eller något.

men det finns också "super"filmtitlar som inte är fullt så spännande.
"supervuxen"... till exempel.
"pappa lars hämtar barnen på dagis, men har glömt att lämna in deklarationen. mamma ulla trivs inte på jobbet."
typ.
men precis när man inte trodde att en filmtitel kunde bli töntigare så får man reda på originaltiteln:
"supervoksen".
PÅ NORSKA!

jag hoppas att ni har lärt er någonting viktigt idag och att ni faktiskt inser att tjejer är precis lika mycket värda som killar och invandrare. det är aldrig rätt att kalla någon för "hora"!

Ett utredande reportage om Insolitologi..

image17Igår blev jag oroande nog tipsad av min flickvän om en webbsajt för s.k. "DHB:are" (dolphin in a human body). Människor som känner att "fan, egentligen är jag ju en delfinjävel."

På sidan propagerar man för att legalisera "artbyte", möjligheten att bli en delfin helt enkelt.


" Är det en rättighet att få byta kön så är det också en rättighet att få byta art. Om jag vill operera in en fena konstruerad av brosket från mina knän (vilka ändå bara är ett motstånd i vattnet) samt hud från min baksida (om detta är möjligt), ja då ska jag få göra det."    

Citat: http://www.svedimf.3w.se/


Lysande idé! 

Sen kan man silvertejpa en kassettbandspelare med delfinsång på huvet och borra ett blåshål i ryggen också. Skolan serverar levande sill som man får dyka efter i ett gigantiskt akvarium och alla byter namn till "flipper".

Jag är den första som står på bryggan och skålar när människodelfinerna sjunker som stenar mot botten av Göteborgs hamn. "aargh vilken miss! det här måste vara det dummaste jag nånsin hittat på". "blubb blubb blubb".

Om jag skulle operera mig till ett djur skulle jag bli en giraff så att jag kunde sätta mig längst bak i bussen och ÄNDÅ prata med chauffören. Jag skulle liksom både vara O-svensk och svensk! Ja, en multisocial giraff det vore något det men inte fan skulle jag vilja vara en delfin! Delfiner är ju... böghajar?

Om man ändå nödvändigtvis ska bli en delfin finns det en guide på sidan om hur man gör detta genom "skepnadsskifte". Det är ganska lätt.

Allt man behöver göra är att fånga en delfin från havet som tidigare varit en människa, få den att bli kär i en genom att släpa hem den till sitt badkar och umgås med den tills man delar en intim kärleksrelation (det vet man att man gör om delfinen "SPRATTLAR").

Sen ska man låtsas att det är 1962 och ha flummigt rymdsex med sin delfin medan ni färdas genom universums olika djurs skepnader och orgasmer.

Nu är det dags att skepnadsskifta och bli en delfin. Men tyvärr måste du dö.

"This may be a let-down, but don't worry.", tycker "SVEDiMF"   


"Svenska-delfin-i-människokropp-förbundets agenda":

- Ett samhälle fritt från fördomar om DHB (Dolphin in a Human Body)

- Internationellt erkännande av DHB-fenomenet (fenomenet att delfiner föds i människokroppar)

- Möjlighet för DHB:are att erkännas juridiskt som delfiner

- Att all slags jakt och konsumtion på våra artfränder upphör

- En statlig utredning om effekterna och kostnaderna av artbyten

- En frizon för DHB:are, helst i varmare klimat i ett örike, finansierat av den svenska staten

- Att delfiner ges s.k. mänskliga rättigheter

- Att vid efterföljning av artbytet behålla vårdnaden om våra mänskliga barn

- Eko-lokalisering ska bli erkänt som ett världsspråk

- Redan idag ge möjlighet åt DHB:are att med hormoniell behandling och plastikkirurgi förändra sina kroppar så att de blir mer lika andra delfiners

- Möjlighet att ingå artneutrala äktenskap med delfiner


Vi måste vägra SVEDiMFs anormala fetischer för delfinerjävlarna! Vi måste säga nej! Vi måste slå tillbaka! Därför har jag också startat ett förbund:

  

"antidelfinska-axelmakterna"

   agenda:

- Ett enat rike.

- Kontrollerade former för DHB:are och "insolitologi".

- Tillsätta en statlig polismyndighet som utreder och bekämpar tendenser som kan vara farliga för staten. "GESTUPO"

-  Inrätta speciella läger för DHB:are och delfiner där de kan leva i symbios med militär och polis efter statens policy.

-  Åsiktsregistrering för alla inom det kommande "fjärde riket".

-  En spikrak bilväg mellan Sverige, Berlin, Tokyo och Rom kallad DAS AUTOBANAN.


På fredag organiserar vi en stadskupp på stora torget, be there.

Harpuner och brinnande kaststjärnor delas ut till alla antidelfinska-axelmakterna-medlemmar!     


moo-stash.

jag är mycket väl medveten om att det var nästan 2 månader sen jag skrev sist. men det är bara för att jag varit upptagen de senaste 2 månaderna, med att odla en sån här döfrän Bobby Kimball mustasch!

image15image16

om mustascher vore människor så skulle Bobby Kimballs mustasch vara en riddare.
jag tror också att Bobbys röstresurser sitter i den däringa mustaschen. utan den skulle han aldrig kunna ta sådär höga fina toner, utan den är han en nobody, en looser, en tönt! ey jag svär!
så jag tänkte att jag slår två flugor i en smäll.
jag får en brun, tjock, härlig Bobby Kimballmustasch, så fluffig att kvinnorna använder den som huvudkudde efter en natts passionate lööv. men jag får också världens jävla spräcka-rutor-voice!
tyvärr har min mustasch några få olikheter som gör att den kan skilja sig en liten aning från Bobbys.
den är fjunig och orange.
och om solen skiner på den så glänser den.
det är mer en variant av Bobby Kimballmustaschen really.

men sångrösten har i alla fall utvecklats! jag har ett inspelat bevis på detta som heter "SPACEBLUES HERO". en väldigt nytänkade låt där jag och min gitarrist Patrik Davidson blandar koncepten "blues" och "rymden".
tyvärr väntar vi fortfarande på releasedatumet men den kommer att släppas i sinom tid och detta kommer att ske på skivbolagets hemsida; www.myspace.com/bleedingghostsneverdie.

eftersom det här experimentet gick åt helvete har jag mycket skriveri att ta igen på den här bloggen, nu när jag inte kommer att bli en mustaschprydd supertenor menar jag.
jag lovar.
jag ska skriva som faa-an!
relatively speaking.
nej men allvarligt! jag ska börja skriva som FAN nu på en gång:

ALLA SKALL BRINNA I HELVETET!
HFVÄRLDENS FÖRTAPPADE SJÄLAR ÄRO MINA.
JAG ÄR DEN MÄKTIGE SATAN OCH DET ÄR JAG SOM ÄGER MCDONALD'S!
JAG GRUNDADE VÄRMLANDSBUSS OCH UPFFAN DERAS TRAFIKSYSTEM!

JAG HATAR GUD!

RSS 2.0