mtv cribbz

mtv cribbz skildrar samhällets olika skikt och det är upplysande för folket. jag förstår inte varför SVT inte redan har köpt på sig några avsnitt i folkutbildningssyfte till UR-kanalen eller något.
men ibland känns det som att mångmiljonärerna hoppar över viktiga inköp som är på gränsen till obligatoriska för en person med mycket pengar.
det första man gör när man blir mångmiljonär är att köpa sig något att bo i som en fd. universitetsbyggnad eller en rymdstation eller något annat som tar jävligt stor plats. det kan jag förstå!
vem vill inte kunna chartra en resa till vardagsrummet liksom.
sen måste bilen matcha husets proportioner genom att man helt enkelt köper vad som helst på fyra hjul som är så stort att det inte får plats på en väg.
men detaljerna saknas!
var är vallgraven som hindrar robin hood från att göra sitt jobb?
var är butlern som borstar, gurglar och spottar åt en under tandborstningen?
var är det hemliga, gamla tornet där en kidnappad, tysk doktor utför ondskefulla kemiexperiment och framställer sabeltandade mördarstrutsar som man ömt kan sitta och klappa i den mystiskt bakvända läderfåtöljen där man gör affärer med korrumperade politker och skickar snokande, brittiska spioner genom en hemlig fallucka ned i LASERDÖDEN !?
VA!?

nä, få sköter rikemanslivet med stil. varför inte byta ut en och annan avdankad, medverkande hiphopare till en lite stiligare programgäst som greve dracula?

"yoyo, i'm gonna suck your blood, BITCH!
i'm sleepin' upside down all night without havin' to go to the motherfuckin' hospital , yo!
the palest shade of niggah, evah!"Kommentarer
Postat av: robert (svar)

vadå? batman är väl typ vampyr. han sover uppochned.

2008-07-21 @ 23:22:11
URL: http://robearth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0